INSTAL·LACIONS


PISCINA amb dutxa exterior i solarium.
 
MENJADOR: Equipat amb 6 taules i unes 40 cadires. 2 taules portàtils per a ús exterior, televisor i dvd, una gelera petita i un armari amb tots els estris necessaris per a les menjades (cuberts, plats, tassons, tasses,...)

ENTRADA tradicional mallorquina. Des de l'entrada s'accedeix a la cuina, als dormitoris i al bany interior.
  
CUINA: La cuina està equipada amb una cuina industrial de 2 fogons i planxa amb forn, una cuina domèstica de 4 fogons i forn, 1 gelera, 2 conservadores, 1 microones, campana extractora de fums i uns rentadors. Dins la cuina hi trobareu una foganya antiga que es pot utilitzar a l'hivern. A més, al costat de la cuina trobareu un armari d'obra amb tots els estris necessaris per cuinar: olles, cafeteres, paelles, cassolins, etc. Al lateral dret de la cuina hi ha una habitació que fa les funcions de rebost. La cuina es complementa amb uns rentadors exteriors i un rentavaixelles industrial (només per utilitzar a estades de llarga durada com les colònies). El combustible de la cuina és gas butà.

DORMITORIS: Disposam de 4 dormitoris equipats amb lliteres amb matalàs, coixí i flassada (a l'hivern). En total 35 places distribuides en 1 habitació de 12 places, 1 habitació de 13 places, 1 habitació de 5 places i una habitació de 6 places. Totes les habitacions estan comunicades entre elles.

PATI EXPLANADA: És la part central de la instal·lació. Des de l'explanada s'accedeix a la casa antiga, a la piscina, al menjador, als banys exteriors i a la capella. Des de l'explanada es pot accedir a una zona per a torrades (només autoritzades segons normativa de la Conselleria de Medi Ambient), a una zona coberta amb un petit escenari per a representacions, a la zona de recollida de residus i a la zona de rentadors exteriors. L'explanada disposa d'una aixeta d'aigua potable, d'una cisterna d'aigua no potable i de focus per il·luminar les activitats.

BANYS: Disposam de dos banys exteriors amb sala de 4 dutxes, 2 lavabos i un wc cada un. També, la casa antiga disposa d'un bany interior amb dutxa, lavabo, bidet, wc i rentadora.

CAPELLA: La petita capella està dedicada a l'oració i la pregària i està acondicionada tan per seure en banc de pedra o en terra. Només s'obri si el grup ho sol·licita per al fi a que està destinada.

ZONA DE RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS

ZONA DE TORRADES

PORXADA AMB ESCENARI